Bhack

Hackerspace Zwolle

We zijn een stichting

Het is officieel ! Jazeker…..

Stichting Bhack. Donderdag 28 augustus zijn we (Michiel, Pascal en Ikzelf) bij de notaris geweest om een krabbel te zetten onder de statuten. Supermooi natuurlijk, en een goede start voor lift off naar hackerspace!
Zoals je in de vorige post kon lezen hebben we een mooie ruimte voor onze toekomstige meetings en creative uitspattingen. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om onze space naar een volgend niveau te tillen en er met zijn allen wat van te maken.

ps. Ik moet toch eens leren om deze posts op een eerder tijdstip online te gooien, want het is alweer veel te laat om hier mee bezig te zijn 😉 Zie hieronder voor de foto

BwIulAFIcAAhxKy_jpg-large

Hoe dan ook, gefeliciteerd allemaal met onze officieuze start !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *