Bhack

Hackerspace Zwolle

We hebben een ruimte !

Jawel, het is zover, we worden officieel een stichting en krijgen gelijk een ruimte!!

Afgelopen week zijn Michiel en ik (Karel) naar de notaris geweest voor een voorbereidend gesprek betreft het officieel maken van stichting Bhack. We hebben als uitgangspunt de statuten van Frack gebruikt en uiteraard wat wijzigingen doorgevoerd. Nu is het wachten op een concept versie van de notaris, even tekenen, en we zijn officieel een stichting.

Dat moet gevierd worden, en wat is mooier dan dat doen in een eigen space ?
Afgelopen maand werd ik gebeld door de eigenaresse van blauwdruck, een winkel waar spullen gemaakt in zwolle worden verkocht. Zij gaat verhuizen naar een prachtig pand in de sassenstraat, en wilde ons graag een ruimte verhuren. Daar hoefden we niet lang over na te denken, natuurlijk willen wij dat! Geweldige locatie, goed toegankelijk en sfeervol. Het allermooiste is nog wel dat we in de kelder komen, een perfecte ruimte voor onze space!
Nu is het niet zo dat we in een strak afgewerkt pand terecht komen, maar zal er nog flink geklust moeten gaan worden. Een uitgelezen gelegenheid om er een toffe hackerspace van te maken met een eigen karakter! Ik heb zin in om de handen uit de mouwen te steken… maar ben eerst nog even 2 weken op vakantie.

Mocht je nou enthousiast raken van het feit dat we (eindelijk) een fysieke hackerspace hebben, en eens langs wilt komen om te kijken stuur dan even een mailtje of bel me op mobiel-3373531700 minus de laatste 2 nullen.

Foto’s van de ruimte zullen snel volgen, aangezien het 1:41 uur is nu ik dit aan het typen ben. Tijd om te gaan slapen dus….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *