Bhack

Hackerspace Zwolle

Eerste meeting, een prachtige start

Gestart en hoe.

Zoals het hoort met koffie en een heerlijke taart. Al snel werd duidelijk dat we allemaal wat anders kunnen en willen. Maar met een gezamelijk doel, we willen iets doen waar we elkaar versterken en veel van elkaar kunnen leren. Ondanks 1 afmelding zaten 5 “mannen” onder het genot van een warme avond in augustus bij elkaar om van elkaar te leren. De kennis making was leuk. We hebben in ons team, hardware techneuten, grafisch ontwerper, software testers, electro technici. Een breed palet.

Na veel verhalen en wat biertjes is het eerste idee er ook : een eigen led bar die gevoed wordt door twitter berichten. Voor op de kerstboom?

We zullen laten horen / zien hoe het verloopt.

Wil je mee doen? Meld je dan aan.
De eerstvolgende meeting is dinsdag 10 september, zie de agenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *