Bhack

Hackerspace Zwolle

Website hacking

Je zult zo af en toe wat rare dingen tegenkomen op deze site. Knoppen die verschijnen en verdwijnen, links die wel of niet werken, lege pagina’s, inloggen even niet mogelijk, etc… you get the picture.

deze website wordt namelijk gehackt. Nee, niet via XSS of SQL injection, maar via trial and error. Uiteraard voldoet de website nooit aan de eisen van een hackerspace. Er valt altijd iets te verbeteren of toe te voegen, en dat gebeurd dan ook volop. Dat kan er wel eens toe leiden dat je wat ‘rare’ dingen ziet.
Mocht je dus iets zien wat niet werkt of niet helemaal lekker loopt bedenk dan maar:

Hackers @ work !


Als het echter al een aantal dagen niet werkt laat het dan even weten via een mailtje of comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *