Bhack

Hackerspace Zwolle

Extra server

In mijn altijd grote haast heb ik een Linux VPS teveel besteld. Het is er één met matige capaciteit. 1 core, 256Mb geheugen, 20 gig opslag en 100Gig bandbreedte. Deze heb ik inmiddels betaald tot en met 1 oktober, en zal daarna vervallen. De grap is: ik heb hem nu niet nodig..

Heb jij dus nog een goede bestemming voor deze server laat het dan weten. Als jouw idee een idee is waar je Bhack mee helpt (niet verplicht overigens), en het heeft voor ons nut om hem daarom per 3 maanden te blijven verlengen dan zal dat ook zeker gebeuren.

Stuur een mailtje naar CB84@bhack.nl met als titel ‘Extra server’, een korte introductie van jezelf en jouw bestemming voor de server. Zondag 14 juli zal de leukste, beste, grappigste, meest originele, of meest behulpzame inzending de beschikking krijgen over de server.
Wegens overweldigende reacties is deze server nog steeds beschikbaar.. 😀

FYI: Bij misbruik, op welke manier dan ook gaat de stekker er uit.. maar dat spreekt voor zich.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *